Voor de biscuit:
360 gram zachte boter
300 gram suiker
16 gram fleur de sel (zeezout)
8 eidooiers (gebruik het eiwit voor de meringue)
500 gram bloem
8 gram bakpoeder
Voor de meringue:
400 gram suiker
120 milliliter magnolia azijn (zie recept)
120 gram suiker
7 eiwitten
Snuf zout
Om af te toppen:
Geroosterde walnoten of andere noten
Benodigdheden:
Keukenmixer met garde en hittebestendige mixkom
Deegkrabber
3 bakplaten
Klein steelpannetje
Thermometer
2 herbruikbare spuitzaken
Pannenlikker
Gasbrander
300 gram suiker
16 gram fleur de sel (zeezout)
8 eidooiers (gebruik het eiwit voor de meringue)
500 gram bloem
8 gram bakpoeder
Voor de meringue:
400 gram suiker
120 milliliter magnolia azijn (zie recept)
120 gram suiker
7 eiwitten
Snuf zout
Om af te toppen:
Geroosterde walnoten of andere noten
Benodigdheden:
Keukenmixer met garde en hittebestendige mixkom
Deegkrabber
3 bakplaten
Klein steelpannetje
Thermometer
2 herbruikbare spuitzaken
Pannenlikker
Gasbrander