Dat maakt het niet minder avontuurlijk; door bijzondere combinaties, ingrediënten waar je misschien nog nooit van hebt gehoord én een glas natuurwijn dat tot nadenken aanzet, hopen we je te overweldigen. We zien je graag bij Restaurant Rotonde!

Restaurant Rotonde is een vooruitstrevend restaurant
Dat maakt het niet minder avontuurlijk; door bijzondere combinaties, ingrediënten waar je misschien nog nooit van hebt gehoord én een glas natuurwijn dat tot nadenken aanzet, hopen we je te overweldigen. We zien je graag bij Restaurant Rotonde!
zwarte knoflook, mayonaise, sorghum
paprika
kidneyboon, mierikswortel
tuile, knoflook
bloemkool, citrus, daslook
aardappel, ui, pompoenpit
xo-saus, shiitake
ei, walnoot, miso
Nederlandse kazen
boekweit, karnemelk, vlierbloesem
appel, groenspar
citrus, hazelnootcrumble, amandel
Bubbels
Sämling, Welschriesling – Burgenland
Sylvaner, Riesling – Rheinhessen
Appelcider – Normandië
Chardonnay – Arbois, Jura
Cortese – Piemonte
Lambrusco Grasporossa – Valsamoggia
Muscat d’Alexandria – Penedes
Chardonnay – Znojmo
Királyleányka, riesling, hárslevelu, furmint – Barabás
Wit
Ugni blanc – Languedoc
Chardonnay – Arbois, Jura
Manzoni bianco – Dolomiti
Roero arneis, sauvignon blanc, favorita, coretese – Piemonte
Sauvignon blanc, pinot gris – Fruska Gora
Hondarrabi Beltza, Hondarrabi Zuri – Txakolina
Chardonnay – Franken
Sauvignon blanc – Styria
Grüner Veltliner – Burgenland
Schil
Müller-Thurgau – Rheinhessen
Gelben muskateller, riesling – Moezel
Weissburgunder, Scheurebe – Burgenland
Sauvignon blanc, morillon – Styria
Gewurztraminer, riesling – Elzas
Riesling, muscat, gewurztraminer, pinot noir – Elzas
Pinot gris – Elzas
Chenin blanc – Loire
Zelenika, Grasac, Bakator, Mezes Feber – Fruska Gora
Assyrtiko – Thessaloniki
Parrellade, malvasia – Catalonië
Garnacha blanca – Catalonië
Malvasia, Garnacha negra – Catalonië
Petit Manseng – Toscane
Malvasia, ortugo, marsanne – Emilia-Romagna
Királyleányka, hárslevelu – Barabás
Zelen – Vipava
Malvasia – Vipava
ROZE
Grenache, Syrah, Clairette, Vermentino – Ventoux
Gamay – Côtes du Forez
Pinot noir, domina, dornfelder – Franken
Spätburgunder – Baden
Rood
Pinot noir – Bourgogne
Pinot noir – Bourgogne
Gamay (Beaujolais) – Arbois, Jura
Poulsard, trousseau – Arbois, Jura
Grenache Noir, Syrah, Grenache, Vermentino – Languedoc
Carignan, Grenache – Languedoc
Grenache, syrah, Rhône
Merlot – Toscane
Sangiovese, canaiolo, ciliegiolo, Toscane
Pinot noir, carbernet-sauvignon, merlot – Fruska Gora
Pinot noir – Fruska Gora
Fieldblend – Dão
Castelão – Estremoz
Blaufränkisch – Burgenland
Welschrielsing, zweigelt – Burgenland
Tinto Roriz – Salamanca
Zoet
Cabernet Sauvignon, Spätlese – Burgenland
Moscato – Piëmonte
Furmint – Tokaji
Moscatel de Alejandría – Castilla y León








Het team











We beweren niets,
maar we verantwoorden alles
We verantwoorden
Daarbij gooien we alle eerder genoemde termen in de blender. We houden ze in ons achterhoofd bij alle keuzes die we maken. We nemen daarbij verantwoordelijkheid voor onder meer de herkomst van ingrediënten en het afval dat we creëren. Zo nemen we niet alleen verantwoordelijkheid naar onszelf maar ook naar jullie, onze gasten. We communiceren, naar wie ervoor openstaat, zo transparant mogelijk.
Zo zetten we een progressieve keuken neer
Reserveer een tafel
Parkeren is goedkoper aan de overkant van de straat, ter hoogte van Goudsesingel 69.
Maandag | Gesloten |
Dinsdag | 17:00 - laat |
Woensdag | 17:00 - laat |
Donderdag | 17:00 - laat |
Vrijdag | 16:00 - laat |
Zaterdag | 16:00 - laat |
Zondag | Gesloten |
Goudsesingel 230
3011KE Rotterdam